Ohhoh nyt pääsen vihdoin ja viimein taas koneeni ääreen. Näinkin lyhyessä ajassa on sattunut ihan hirveästi asioita. Suurimmaksi mainittakoon muutto uudelle paikkakunnalle.  Ja muutoon on enää vajaa kuukausi. Eihän tämä ole kuin vasta kolmas muutto vuoden sisällä (ja jokainen asunto ollut erissä kaupungissa/kunnassa) :D Toivon suunnattomasti, että sopeudumme ison kaupungin elämään. 

No muuttaminen on ihan kivaa. Samalla tulee myös päivitettyä varastot ja kaapit ja saa heitettyä kaikkea roinaa pois kavereille. Niin ja kontiin oon nakellu kans hyväkuntosia vaatteita, kun tohon meijän lähelle on tullu sellanen nii näppärästi saa kauppareissulla sinne nakattua :). Tuleva asuntomme on iso ja toiseen makkariin muuttaa joksikin aikaa oma siskoni :) eli kolmen ihmisen ja kolmen kissan voimin olemme muuttamassa. Ai niin tosiaan kahden viikon kuluttua meillä vipeltää täällä kaksi pientä kissaa :) oon ihan valtavan innoissaan, varsinkin kun tätä kissan hankkimista olemme suunnitelleet jo pitkään. Ja ajattelimme ottaa samasta pentueesta kaksi kisua. 

Olen taas syksyn lähestyttyä innostunut virkkaamaan ja neulomaan. Virkkasin itselleni pipon ja ukolle aloitan sellasen (neulomalla) rastapipolätsähässäkän tekemisen heti kun muuttohässäkästä liikenee aikaa :) Veljelle pipon virkkaaminen on jo menossa. Uuteen asuntoon olemme jo siskon kanssa hankkineet ison pöydän josta tulee meidän käsityöpöytä. Olemme molemmat vannoutuneita käsityöihmisiä. Enkä malta odottaa, että pääsemme luomaan yhdessä jotain oikein hienoa ja uutta :)

Olen muuten alkanut rajusti vähentämään omaa kosmetiikan käyttöä. En ole käyttänyt meikkituotteita lähes neljään vuoteen. En pese hiuksiani enää shampoolla. Rastoissa ei lika oikeastaan näy, mutta nekin pitää pestä, joten pesen ne soodalla ja etikalla. Tulee puhtaat, jopa puhtaammat kuin shampoolla :) Sain ukonki kokeilemaan ja hänenkin rastoista tuli oikeen kunnolla ruskeaa möhnää niitä hangatessa. Pesun jälkeen tuoksuivat todella puhtailta. Ostin pesupähkinöitä ja olen myös niillä kokeillut peseytyä, mutta jotenkin se oli niin hankalaa ja luovuin siitä. Nyt olen käyttänyt pesupähkinöitä yleispesuaineena, siinä se on oivallinen. Pesee hellanki hyvin :)

Mutta ennen kuin tuo ukko herää niin menen tiskaamaan ja laittamaan aamupalan :)